add wishlist add wishlist show wishlist add compare add compare show compare preloader
  • Türkiye'nin en büyük HAVUZ marketi
Jakuzi havuzu nedir, nasıl çalışır?

Jakuzi havuzu nedir, nasıl çalışır?

Jakuzi Havuzları

Jakuziler, zihinsel ve fiziksel faydaları ile eviniz için lüks bir aksesuar olmanın ötesine geçmektedir. Jakuzi havuzu, özellikle osteoporoz hastalıklarda suyun hareketi ve hafif egzersizle birlikte tedavi amaçlı da kullanılmaktadır.

Jakuzi nasıl çalışır?

jakuzi püskürtme nozuluJakuzilerin çalışması için en önemli nokta, jakuzi havuzundaki suyun emme valfinden yüksekte olmasıdır. Aksi taktirde jakuzi çalışmaz. Sıcak su ile doldurulan bir jakuzi havuzunda pompa basıncı ile su hava ile birlikte nozullardan küvete püskürtülürken emme valfinden de geri çekilir. Bu şekilde havuz içinde ivme yaratılmış olur. Vakum basıncı değişmezken püskürtme basıncı ayarlanabilir. Jakuzi ömrünün uzun olması için kullanımdan sonra boşaltılmalıdır.

Jakuzi'nin faydaları

Jakuzi ve sağlıkJakuzi, keyifli vakit geçirmenin yanı sıra bir hidro terapi yöntemidir. Suyun basınçlı hareketi ile vücuttaki kan dolaşımını hızlandırmakta ayrıca toksinlerin atılmasına da yardımcı olmaktadır. 

Bunun dışında stresi kaynaklı gerilimin azalmasına hatta insülin gereksiniminin düşürülmesi ve diyabet tedavisinde de olumlu etkileri uzmanlarca kabul edilmektedir.

Jakuzi fiyatları

Jakuziler yüzme havuzunuzun bir parçası olarak inşa edilebildiği gibi hazır olarak satılın alınıp haricen de kurulabilirler. Havuz yapımı esnasında yapıya entegre olarak inşa edilecek bir jakuzi havuzu toplam maliyet içinde fazla bir külfet yaratmaz. Ancak harici olarak alınacak hazır Jakuziler lüks ev aksesuarlarıdır ve oldukça maliyetlidirler. 

Yorumlar (0)

    Yorum ekle

    Yorumlar gösterilmeden önce onaylanacaktır!

    Açık
    Koyu